Zadluženost obcí v České republice - Pluhařová, Lenka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá zadlužeností obcí, vývojem a strukturou dluhu, možností regulace nadměrného zadlužení a možností využití návratných finančních prostředků na financování investičních projektů.
Insolvency of municipalities in the Czech republic
Keywords: Zadluženost; municipální dluh; regulace dluhu; dluhová služba; úvěr; půjčky; finanční soběstačnost; rozpočet; příjmy; výdaje