Návrh marketingové strategie firmy Koting a Doubrava, s. r. o. - Stachová, Petra (Univerzita Pardubice, 1999)
V práci je provedena analýza firmy a na jejím základě je navržena marketingová strategie pro tuto firmu v oblasti výrobku a služeb, v oblasti cen, v distribuci a propagaci.
The Marketing strategy project for Koting and Doubrava, s. r. o.
Keywords: Marketing; marketingové strategie; SWOT; analýza firmy