Využití volného času v obci Široký Důl - Šebková, Anna (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce je zaměřena na využívání volného času obyvatel obce Široký Důl. Zabývá se činnostmi ve volném čase, oblíbenými zájmy, zálibami a koníčky. Uvádí také názory místních obyvatel na otázku ideálně stráveného volného času a na oblíbená místa, kam se rádi vracejí.
Taking advantage of leisure time in the village Široký Důl
Keywords: Volný čas; zájmy; venkov; Široký Důl