Pojišťování průmyslových rizik - Jedlička, Petr (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce podává ucelený obraz současného stavu pojištění v oblasti průmyslových rizik v České republice.
Insurance of industrial risks
Keywords: Pojišťovnictví; zajišťovny; pojistné smlouvy; makléři; pojistná událost