Vliv projektu Work and Travel USA na interkulturní vnímání jeho účastníků - Pešová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zabývá projektem Work and Travel USA se zaměřením na účastníky, kteří se projektu zúčastnili. Cílem práce je popsat celý průběh projektu Work and Travel USA a vystihnout jeho reálné dopady na účastníky projektu. Audiovizuální část přibližuje projekt, z pohledu účastníka pomocí zúčastněného pozorování.
Impact of the Work and Travel USA Project on Intercultural Imagination of its Participants
Keywords: akulturace; USA; kulturní vzorce; kulturní šok; acculturation; USA; cultural patterns; culture shock