Dopravní opatření při konání akce s vysokou návštěvností a organizace přepravy pro tyto akce - Stříhavka, Jan (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce znázorňuje základní rozdělení dopravních opatření a možnosti organizace přepravy osob při akcích s vysokou návštěvností. V práci je provedena analýza dopravy a organizace přepravy osob při hromadné akci v Pardubicích (Velká pardubická 2013). Dále jsou provedeny návrhy pro zlepšení dopravních opatření a organizace přepravy při této akci.
Transport precautions and transport organization during events with high attendance
Keywords: akce s vysokou návštěvností; organizace přepravy; dopravní opatření; Velká pardubická; events with high attendance; transport organization; transport precautions; the Velká Pardubická steeplechase