Analýzy průmyslové výroby v ČR - Cidlinová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářské práce popisuje a rozděluje průmyslovou výrobu v České republice. Charakterizuje historii průmyslové výroby, vymezí podstatu průmyslové politiky včetně jejích nástrojů. Dalším úkolem je srovnat a analyzovat průmyslovou výrobu ve vybraných regionech.
Analysis of the industrial production in the Czech republic
Keywords: průmyslová výroba; regiony; analýzy; Česká republika; industrial production; analysis; regions; Czech Republic