Problematika zavádění environmentálně orientovaného řízení podniku - Onderišin, Igor (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se věnuje problematice zavádění environmentálně orientovaných systémů řízení v podniku podle standardů ISO 14000 v České republice a Nařízení č. 1836/93 v Německu.
Problems of implementing environmental management system
Keywords: Životní prostředí; řízení podniku; environmentální management; audity; Česká Republika; Německo