Evidence softwarových licencí - Semerád, Martin (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci vytváří funkční projekt a popisuje použité nástroje. V teoretické části popisuje základy PHP, MySQL a interakce mezi nimi. Dále seznamuje s jejich aplikacemi a využitím.
Software licence registry
Keywords: Informační systémy; Databáze; Structured query language; programování