Využití elektronové mikroskopie při studiu morfologie polymerních materiálů - Chudomský, Roman (Univerzita Pardubice, 2008)
V této bakalářské práci byl vypracován, z vhodných literárních pramenů, přehled aplikací a metodik elektronové mikroskopie pro hodnocení polymerních materiálů.
Use of electron microscopy for study of morfology polymeric materials
Keywords: transmisní elektronová mikroskopie; skenování elektronové mikroskopie; modifikace polyuretanových pryskyřic; transmission electron microscopy; scanning electron microscopy; modification of polyurethane resins