Obnova vozového parku společnosti Taurus Trans, s. r. o. - Boštíková, Štěpánka (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce se zaměřuje na obnovu vozového parku společnosti Taurus Trans, s. r. o. Z výsledků analytické části byl navržen možný postup při obnově vozového parku. Konkrétně se jedná o výpočet optimálního limitu oprav s maximální dobou obnovy vozidel.
Fleet renewal company Taurus Trans, s. r. o.
Keywords: vozový park; obnova; náklady údržby; nákladní doprava; fleet; renewal; maintenance costs; freight transport