Provozování nepravidelné autobusové dopravy - Škaloud, Jan (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce je věnována tématu provozování nepravidelné vnitrostátní a mezinárodní autobusové dopravy. V první části je obsažen význam vnitrostátní a mezinárodní autobusové dopravy. Dále práce představuje Autobusovou dopravu Jan Mrázek z Hradce Králové. V druhé části je zpracována současná legislativa a podmínky pro provozování vnitrostátní a mezinárodní autobusové dopravy. V poslední části bakalářské práce je zhodnocení vlivů a důsledků působení konkurenčního prostředí na tvorbu cen ve vnitrostátní a mezinárodní nepravidelné autobusové dopravě.
Providing of unscheduled bus service
Keywords: autobusová doprava; dopravci; Konkurence; jízdné; Tvorba cen; legislativa