Vnitrofiremní komunikace v podmínkách okresní pobočky ČS, a.s. - Zelenka, Petr (Univerzita Pardubice, 1999)
Obsahem bakalářské práce je problematika vnitrofiremní komunikace obecně a v podmínkách České spořitelny, a.s. okresní pobočky v Chrudimy.
Keywords: vnitropodniková komunikace; Komunikace; manažerské schopnosti; komunikační systémy; komunikační prostředky; firmy; Česká spořitelna, a.s.