Využití informačních technologií v podniku - Skočdopolová, Alena (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce podává ucelený přehled o informatice jako vědní disciplíně, charakterizuje informační systémy a především jejich aplikace v podnicích. Hlavní cíl práce je zaměřen na informační technologie v automobilovém průmyslu, zejména na systém SAP a jeho nasazení v konkrétním podniku.
Utilization of information technologies in business
Keywords: Informační systémy; SAP; Informační technologie; řízení podniku