Role manažerských požadavků na systém pro sledování výkonnosti - Vanžurová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2011)
Cíl práce: Student zpracuje vybrané metriky a implementuje je do use case vybrané instituce, tak aby mohl manažer dané instituce vysledovat její výkonnost. Konkrétní metriky si student vybere na základě své úvahy a dle požadavků pro konkrétní proces.
Status of manager´s requirement for monitoring of system performance
Keywords: manažerské role; výkonnost; podniky; Six Sigma; kvalita; use case diagram; managerial roles; performance; business; Six Sigma; quality; use case diagram