Nezaměstnanost Hodonínska - Šeďová, Markéta (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá nezaměstnaností v okrese Hodonín. Jsou charakterizovány a analyzovány nejen obvyklé atributy nezaměstnanosti, ale i atributy specifické pro zkoumaný region.
Keywords: Ekonomika; Nezaměstnanost; Hodonín; rekvalifikace