Studie stavebních opatření ulice Víta Nejedlého v Chrudimi - Volná, Nikola (Univerzita Pardubice, 2016)
Ve své bakalářské práci se zabývám zpracováním studie dopravně urbanistického řešení ulice Víta Nejedlého, Dr. V. Peška a přilehlých komunikací v Chrudimi. Studie je zaměřená na dopravu v klidu, bezpečnost chodců a řidičů na komunikacích. Použita je zde kombinace zóny tempo 30 a obytné zóny.
Building measures study of the Víta Nejedlého street in Chrudim
Keywords: parkovací stání; tempo 30; obytná zóna; bezpečná doprava; parking; tempo 30; residential zone; safe transport