Function of word order in journalistic style - Kavalírová, Anna (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá funkcí slovosledu v žurnalistickém stylu s důrazem na odchylky od neutrálního slovosledu.
Funkce slovosledu v žurnalistickém stylu
Keywords: lingvistika; slovosled; Žurnalistický styl