Optimalizace procesů při příjmu materiálu ve skladu prostřednictvím zavedení skenování - Kartashova, Tetiana (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zabývá optimalizací procesů při příjmu materiálu ve skladu společnosti Forvia Interiors Systems Pardubice prostřednictvím zavedení skenování. Cílem je zefektivnit tok materiálu a snížit časovou náročnost příjmu. Práce kombinuje teoretické poznatky s praktickým návrhem řešení.
Optimization of Material Receiving Processes in the Warehouse through the Implementation of Scanning
Keywords: logistika; příjem materiálu; sklady; optimalizace; skenování; SAP; dodavatelský řetězec; logistics; material receiving; warehouses; optimization; scanning; SAP; supply chain