Aplikace FishDiary pro iOS - Borkovec, Karel (Univerzita Pardubice, 2013)
V teoretické části práce je proveden rozbor aplikací podobného typu, je popsána struktura programovacího jazyka Objective-C a znázorněna struktura operačního systému pro mobilní zařízení iOS. V praktické části je vysvětlena implementace aplikace FishDiary, rozebrány kroky nutné k publikaci aplikace v AppStore a popsány nástroje vhodné k dalšímu vývoji a analýze aplikace.
FishDiary application for iOS
Keywords: Apple; Objective-C; iOS; iPhone; ryby; rybáři; fishes; anglers