Návrh a implementace inteligentního vyhledávače letenek - back end - Sýkora, Jiří (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato diplomová práce se věnuje návrhu a implementaci vlastního inteligentního vyhledávače letenek a to především z části back end. V teoretické části je provedena rešerše aktuálních vyhledavačů letenek a zastoupení nízkonákladových leteckých společností v EU. V praktické části je implementována datová struktura graf, nad kterou je následně implementován vyhledávací algoritmus pro vyhledávání nejlevnějších letenek. Dále je navržen systém pro efektivní získávání dat. V závěru práce je představen způsob nasazování a organizace práce, která je realizována na základech metodologie agilního vývoje softwaru (Scrum).
Design and implementation of an intelligent flight search engine - back end
Keywords: vyhledávač letenek; graf; nasazování; flight search engine; back end; graph; Microsoft Azure; scraping; deployment