Marketing studentských účtů v České spořitelně, a. s. - Ptáčková, Petra (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce se věnuje marketingu studentských účtů se zaměřením na Českou spořitelnu, a. s. Zabývá se současnou situací banky a její analýzou, marketingovým mixem Osobního účtu České spořitelny Student a šetřením studentských preferencí. Na základě zjištěných podkladů jsou nastíněna doporučení v oblasti marketingové komunikace.
Marketing of Student Accounts in Česká spořitelna, a. s.
Keywords: bankovnictví; Česká spořitelna; dotazníkové šetření; marketing; marketingový mix; služby; banking; Česká spořitelna; survey; marketing; marketing mix; service