Návrh a implementace aplikace pro správu syndikovaného obsahu - Carda, Martin (Univerzita Pardubice, 2011)
Hlavním tématem diplomové práce je návrh a implementace aplikace pro správu syndikovaného obsahu. V praktické části jsem vytvořil webový systém pro správu syndikovaného obsahu. Vývoj aplikace prošel všemi fázemi tvorby od analýzy až po testování. Dále je popsán analytický návrh a vybrané technologie nutné k implementaci.
Design and implementation of a syndicated content management application.
Keywords: syndikovaný obsah; RSS; XML; Atom; RSS čtečky; analýza; návrh; implementace; syndicated content; analysis; design; implementation