Porovnání finančního a operativního leasingu jako zdroje financování dopravní techniky - Nádraský, Josef (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci porovnává financování dopravní techniky finančním a operativním leasingem s úvěrem a nákupem za hotové.
A Comparison of the financial leasing and operative leasing as sources of financing transportation means
Keywords: dopravní technika; finanční leasing; operativní leasing; investiční majetek; úvěry; leasingové smlouvy