Systém řízení jakosti ve firmě NOVO - Jaroslav Novotný, s.r.o. - Novotná, Veronika (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce popisuje jakost a ISO normu, zabývá se definováním pojmů, vztahů, zásadami, hodnocením a jednotlivými znaky. Popisuje proces přijetí normy ISO. V praktické části je práce zaměřena na charakterizování firmy NOVO - Jaroslav Novotný, s.r.o., na její infrastrukturu a funkčnost zavedeného systému.
Quality management system at firm NOVO - Jaroslav Novotný, s.r.o.
Keywords: ISO normy; Jakost; ČNI; NOVO - Jaroslav Novotný, s.r.o.; analýza řízení; interní audit; ISO norms; Quality; Czech Normalization Institute; operation analysis; Internal Audit