Trh práce a subjekty podílející se na zlepšení situace na trhu práce v okrese Chrudim - Čáslavská, Monika (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce analyzuje trh práce v okrese Chrudim. Je zde rozebrán stav zaměstnanosti a volných pracovních míst v tomto okrese. Práce se také věnuje problematice nezaměstnanosti a struktuře uchazečů o zaměstnání. Dále se práce zabývá subjekty podílející se na řešení nezaměstnanosti, jejich činností a významem.
The employment market and the subjects participating in the improvement of the employment market situation in the region of Chrudim
Keywords: Employment market; Employment; Unemployment; Employment offices; job agencies; industrial zones; Trh práce; zaměstnanost; Nezaměstnanost; Úřady práce; agentury práce; průmyslové zóny