Landeskunde - ein Bestandteil des DaF - Unterrichts am Beispiel der Schweiz als Tourismusland - Obršálová, Petra (Univerzita Pardubice, 2003)
Autor se ve své práci zabývá problematikou Landeskunde (reálie německy mluvících zemí) ve vyučování německého jazyka na základní škole.
Landeskunde (reálie německy mluvících zemí) - součást výuky němčiny jako cizího jazyka na příkladu Švýcarska jako turistické země
Keywords: německý jazyk; výuka; německy mluvící země; reálie; Švýcarsko; didaktika; Motivace