Triacylglycerolomická charakterizace živočišných tuků a rybích olejů s využitím HPLC/MS - Franěk, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2009)
Identifikace triacylglycerolů v živočišných tucích a v rybích olejích pomocí NARP-HPLC/APCI-MS.
Triacyglycerolomic characterization of animal fats and fish oils using HPLC/MS
Keywords: Mass spectrometry; high performance chromatography; HPLC/MS; animal fats; fish oils; triacylglycerols; Hmotnostní spektrometrie; Vysokoúčinná kapalinová chromatografie; HPLC/MS; živočišné tuky; rybí oleje; triacylglyceroly