Analýza personálního řízení ve vybraném podniku - Barešová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2023)
V bakalářské práci zkoumám analýzu personálních činností v podniku. V teoretické části se zaměřuji na personální činnosti v podniku, jejich význam pro podnik. V analytické části se zaměřuji na personální činnosti v praxi, a to v konkrétním podniku. Zjišťovala jsem, jak je aplikovatelná teorie v praxi, kde má firma nedostatky, jaké personální činnosti v podniku vede a jaké ne. Jako zdroje byly použity podnikové materiály a informace. Cílem bylo zhodnotit situaci v podniku a navrhnout případná opatření na zlepšení.
Analysis of personnel management in a selected company
Keywords: strategie; personalistika; mzdy; organizace; personální činnosti; strategies; human resources; wages; company; personnel activities