Finanční analýza obchodní společnosti - Bonaventurová, Blanka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zaměřuje na finanční analýzu obchodní společnosti LINEA METAL Chrudim, s.r.o., ve kterém autorka pracovala přibližně pět let.
Keywords: Finanční analýza; obchodní společnosti; Cash flow