Drogy a jejich náboženská současnost - Vlk, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se snaží podat, co možná nejkomplexnější pohled na člověka a jeho užívání psychotropních látek ve spojitosti s náboženským konáním.
Drugs and their present in religion
Keywords: Drogy; Náboženství; psychotropní látky