Jakost výrobků v podniku (Škoda Auto) - Francová, Martina (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato práce je zaměřena na systémy řízení jakosti, zejména na normy ISO, model TQM, model Excelence EFQM a audity a certifikace. Další část pojednává o systému řízení kvality ve firmě Škoda Auto, a.s., koncipované na bázi tří systémů. Firma využívá pro zajištění kvality metodu QFD, která je v této práci také obsažena. Následně je zde vyhodnocena anketa zaměřená na spokojenost zákazníků s výrobky firmy Škoda. Na základě výsledků ankety jsou navrženy principy řešení směřující k nápravě nedostatků.
Quality of products in company (Škoda Auto)
Keywords: Quality; ISO Standards; Kvalita; normy ISO; model TQM; Model excelence EFQM