Personalistika společnosti Partners For Life Planning - Koutská, Petra (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá studiem personálních činností ve finančně poradenské společnosti, v české společnosti Partners For Life Planning a.s.. Cílem této práce je metodou analýzy zjistit stav, průběh a kvalitu personální agendy ve společnosti Partners For Life Planning a.s. a navrhnout jistá doporučení k jejich zlepšení.
Human resources management of company Partners For Life Planning
Keywords: personalistika; finanční poradenství; portfolio; Management; Human Resources Management; financial consultancy