Historie vojenského výcvikového prostoru Dobrá voda na Šumavě v letech 1947-1991 - Raiserová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá historií a fungováním Vojenského výcvikového prostoru Dobrá Voda na Šumavě v letech 1947-1991. Při tvorbě práce byly především použity materiály z fondu Vojenského ústředního archivu v Olomouci.
History of the military training area of Dobrá Voda 1947-1991
Keywords: vojenské prostory; 20. století; Dobrá Voda; vojenské dějiny