Komunikace s veřejností v prostředí Správy železnic, státní organizace - Štěpničková, Hana (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce je zaměřena na způsob poskytování dopravních informací cestující veřejnosti v prostředí Správy železnic. Analyzuje současný stav, představuje předpisy, které se v této oblasti vyskytují, a porovnává teorii s reálnými možnostmi zaměstnanců. Součástí této práce je také návrhová část, která představuje možnosti, jak odstranit některé nedostatky a současný stav komunikace s veřejností zlepšit.
Communication with the public in the environment of Správa železnic, state organizations
Keywords: komunikace; cestující veřejnost; informační systém; železniční doprava; mimořádnost v dopravě; communication; travelling public; information system; rail transport; emergency in transport