Zástavba kotoučové brzdy do pojezdu speciálních vozidel MTH praha, a.s. - Hrdlička, Pavel (Univerzita Pardubice, 2005)
Diplomová práce řeší zlepšení parametrů brzdy motorového vozíku MUV 69.5 pro možnost zvýšení ložné hmotnosti a pro možnost pojíždění spádů až 60%.
The installation od a disk brake into the undercarriage of the special driving vehicles of MTH Praha, Inc.
Keywords: kotoučové brzdy; brzdové obložení; brzdný výkon; převody