Řízení malých obcí v okolí Pardubic a související problémy - Velíšková, Martina (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá řízením malých obcí v okolí Pardubic. Zaměřuje se na možnost integrace jak municipalit mezi sebou, tak malých obcí ke statutárnímu městu Pardubice.
Small municipalities management round of Pardubice and incidental problems
Keywords: obce; okres Pardubice; Management; veřejná správa