Serigrafie - Svobodová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem této práce bylo vypracování charakteristiky uměleckého sítotisku.Historie, princip a zhotovení tiskových forem pro umělecký sítotisk jsou popsány v teoretické části bakalářské práce.
Serigraphy
Keywords: serigrafie; sítotisk; tisková šablona; serigraphy; screen printing; printing stencil