Řízení vztahů se zákazníky ve společnosti Profireal,a.s. - Bucková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce studuje problematiku řízení vztahů se zákazníky. Práce informuje o zavedené společnosti Profireal, a.s., která funguje na finančním trhu a která se zabývá poskytováním půjček soukromým osobám i ekonomickým subjektům.
Customer Relationship Management in Profireal,a.s. Company
Keywords: řízení vztahů se zákazníky; péče o zákazníky; klíčový zákazník; CRM; Customer Relationship Management; care of customers; crucial customer; CRM