Ovládání linuxového OS ze systému Android - Biberle, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá návrhem a implementací řešení pro ovládání OS linuxového typu pomocí systému Android. V první části jsou popsány dostupné aplikace pro Android. V dalších částech návrh aplikace a implementační detaily.
Remote control of the Linux OS from Android
Keywords: vzdálená správa; Linux; Android; remote controlling; Linux; Android