Analýza systému podpory malých a středních podniků v Pardubickém regionu - Bouška, Filip (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu systému podpory malých a středních podniků v Pardubickém regionu. Teoretická část se zabývá charakteristikou malých a středních podniků v ČR, legislativní úpravu, seznam institucí, které se specializují na podporu malých a středních podniků a také klasifikaci podpory podle úrovně jejich poskytování. Praktická část se orientuje na konkrétní podpory poskytované v Pardubickém regionu.
Analysis of support system for SMEs in Pardubice region
Keywords: podniky; podpora podnikání; systém podpory; dotace; granty; entrepreneurs; support of business; support system; dotations; grants