Analýza rizik ve vybraném podniku - Dvořáčková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou rizik ve vybraném podniku, ve firmě PECOLD s.r.o. Teoretická část práce se zaměřuje na vymezení pojmů riziko, řízení rizik, analýza rizik, metody snižování úrovně rizik a zásady krizového plánování. Praktická část se věnuje charakteristice vybraného podniku s důrazem na analýzu řízení rizik a posouzení možností jejich redukce.
Risk analysis in selected company
Keywords: riziko; analýza rizik; řízení rizik; PNH metoda; risk; risk analysis; risk management; PNH method