In Vitro Fertilization - Pokorná, Helena (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce je věnována jedné z metod asistované reprodukce in vitro fertilizaci. Zahrnuje její historii, způsob provedení i rizik Práce je věnována jedné z metod asistované reprodukce in vitro fertilizaci. Zahrnuje její historii, způsob provedení i rizika. Zabývá se také neplodností, novějšími metodami v její léčbě i úhradou těchto metod zdravotními pojišťovnami.
In Vitro Fertilization
Keywords: oocyt; spermie; neplodnost; in vitro fertilizace; kontrolovaná ovariální hyperstimulace; embrya; výběr embryí; rizika; úhrada; intracytoplazmatická injekce spermie; oocyte; sperm; infertility; in vitro fertilization; controlled ovarian hyperstimulation; embryos; embryo selection; risks; payment; intracytoplasmic sperm injection