Komparace daňové výtěžnosti vybraných typů daní v Mikroregionu Novobydžovsko - Nováková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce pojednává o komparaci daňové výtěžnosti vybraných typů daní v Mikroregionu Novobydžovsko. Cílem práce je charakterizovat daňové příjmy obcí v České republice, charakterizovat Mikroregion Novobydžovsko a porovnat vybrané typy daní v tomto mikroregionu.
Tax yield comparison of selected types of taxes in the Microregion Novobydžovsko
Keywords: Daně; poplatky; výtěžnost; komparace; Taxes; Charges; yield; comparison