Knihovní systém - Baťha, Jan (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku automatizovaných knihovních systémů. V teoretické části se nachází popis problematiky knihovních systémů, analýza dostupných systémů na trhu, zhodnocení aktuálních technologií pro vývoj webové aplikace, problematika zabezpečení aplikace a návrh pro systém realizovaný v praktické části. V praktické části je vytvořena webová aplikaci umoţňující práci v navrţeném sytému. Pro práci byl pouţit databázový systém Mysql, programovacím jazykem byl zvolen jazyk PHP a vzhled je upraven technologií CSS.
The library system
Keywords: knihovní systémy; PHP; Mysql; webová aplikace; zabezpečení webové aplikace; CSS; library systems; web application; security of web application