Zefektivnění přepravy jednotlivých vozových zásilek pomocí smíšených vlaků - Šustr, Martin (Univerzita Pardubice, 2014)
Návrh přepravy vozových zásilek smíšenými vlaky. Práce řeší možnost obnovy přepravy touto technologií a zhodnocuje náklady a přínosy této formy přepravy.
Optimization of Single Load Wagon Transport by Mixed Trains
Keywords: smíšený vlak; dopravce; jednotlivá vozová zásilka; Mixed Train; Transporter; Single Wagon Load