Využití auditu ke zkvalitnění řízení a.s. - Šmídová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci vymezuje druhy auditů a vliv auditů na řízení. Speciální část popisuje průběh a výsledky auditů v konkrétní a.s.
Audit utilization for improvement of management of joint-stock company
Keywords: účetnictví; audity; ISO; Jakost