Infrastruktura pro plynofikaci městské hromadné dopravy v Brně - Ulmann, Roman (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce se má pokusit čtenáře uvést do problematiky Dopravního podniku města Brna (dále jen DPMB), seznámit se současným stavem a modernizací autobusové vozovny Medlánky s vytvořením infrastruktury CNG se zaměřením na stanovení potřebného výkonu plnící stanice.
Infrastructure for establishing gas propulsion in city transport of Brno
Keywords: plnící stanice; vysokotlak; kompresory; zásobníky; tlakové nádoby; fulfilling station; high pressure; compressors; reservoirs; pressurized vessel