Komparace výnosnosti podílových fondů - Grygarová, Renáta (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se věnuje problematice podílových fondů a jejím cílem je srovnat výkonnost čtyř vybraných fondů od Investiční společnosti České spořitelny. Podílové fondy jsou jedním z nejzákladnějších a nejjednodušších investičních produktů. Nejen díky kvalitní diverzifikaci a profesionálním správcům mohou přinést investorovi zajímavé zisky. Vše je však spojeno s určitým rizikem. Práce charakterizuje postavení podílových fondů na trhu a vývoj od jejich založení. Výstupem je srovnání fondů a vlastní doporučení co se týče výběru vhodného fondu.
The comparation of share funds productivity
Keywords: podílové fondy; Investice; výnosnost; Share funds; Investment; productivity