Historie vysokoškolského vzdělávání oboru Radiologický asistent - Buriánková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce popisuje vývoj nynějšího vysokoškolského oboru Radiologických asistent v Čechách. Teoretická část obsahuje popis formování oboru napříč historií a praktická část se věnuje srovnávání vysokoškolského vzdělávání v minulosti a současnosti.
Radiology Assistant: History of University Education
Keywords: radiologický asistent; univerzita; obor; vývoj; radiology assistant; university; specialization; progress